Cazare La Noi       


Manastirea Voronet, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Gura HumoruluiCazare Gura Humorului Pensiuni Gura Humorului Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Gura Humorului, oras (15837 locuitori in 2002) este atestat documentar in secolul XVIII si a devenit oras in 1905. Aici exista un muzeu etnografic, parcul dendrologic, doua rezervatii naturale (Piatra Pinului si Stana Dracului) si mai multe hoteluri, pensiuni.

Ghid cazare Gura Humorului, vile, hoteluri si pensiuni Gura Humorului, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Suceava, harta si trasee in Moldova.

Din oras se merge in nord in comuna Manastirea Humorului unde se afla manastirea, ctitoria logofatului T. Bubuiog de la 1530; se distinge prin arhitectura dar mai ales prin pictura exterioara in care domina culoarea rosie, alaturi de verde si albastru. In vecinatate exista turnul clopotnita zidit de Vasile Lupu si ruinele vechilor chilii. Urcand pe valea Humorului catre izvoare se trece prin mai multe sate cu profil tipic silvo-pastoral.

Hoteluri Vile Pensiuni in Gura Humorului

Intalnim o varietate restransa de posibilitati de cazare in Gura Humorului, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri. 

Poze Gura Humorului:

Biserica Patrauti Gura Humorului Catedrala Gura Humorului Cazare Gura Humorului, Pensiuni Vile Hoteluri Manastirea Voronet Manastirea Voronet Manastirea Humor Manastirea Humor

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Cazare Voronet - ctitorie a lui Stefan Cel Mare 1488
Cazare Humor - 5 biserici cu fresce exterioare
Cazare Cacica - ceramica specific bucovineana
Cazare Solca - cea mai veche fabrica de bere din tara

Ghid Local Gura HumoruluiLa sud de Gura Humorului se afla Manastirea Voronet, ridicata din porunca lui Stefan cel Mare, in 1488. Impresioneaza extraordinara pictura exterioara realizata in timpul lui Petru Rares, in care domina culoarea albastru, In interior se pastreaza picturi din timpul lui Stefan cel Mare; aici si tabloul votiv al marelui domnitor.

 

 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)