Cazare La Noi       


Lugoj, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Lugoj

Cazare Lugoj Pensiuni Lugoj Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Lugoj (municipiu - 44571 locuitori in 2002, situat pe raul Timis; atestat documentar la 1134; muzeu orasenesc cu colectii de istorie, etnografie si arta, turnul-clopotnita al fostei biserici ortodoxe Sfantul Nicolae, biserica fostei manastiri minorite din sec. XVIII, biserica greco-catolica din 1854, cladirea Protopopiatului ortodox roman din 1726, cladirea vechiului teatru).

Ghid cazare Lugoj, vile, hoteluri si pensiuni Lugoj, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Timis, harta si trasee in Dobrogea.

De aici se bifurca o ramura continua spre sud in lungul Timisului facand legatura cu regiunea turistica Banat iar spre nord est spre Deva se merge pe viitorul drum al autostrazii...

Hoteluri Vile Pensiuni in Lugoj

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Lugoj, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare

 

Poze Lugoj:

Vile Hoteluri Lugoj Catedrala din Lugoj Cazare Lugoj Pensiuni Lugoj

Ghid Local LugojObiective turistice: Muzeul de Istorie si Etnografie, care reuneste piese valoroase descoperite intr-un tumul tracic, vestigii dacice si daco-romane, cusaturi si tesaturi, port popular, obiecte de uz casnic; Birtul Postei, edificiu impozant ridicat in 1726, care a functionat ca loc de popas pentru diligente; Biserica Adormirea Maicii Domnului, construita in 1759-1766 in stil baroc, cu doua turnuri adaugate in 1800-1806; Turnul fostei biserici ortodoxe, construit in 1728; biserica edificata in sec. XV nu mai exista; Manastirea Minoriplor, inaltata in 1733; se pastreaza numai casa parohiala.

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Gavojdia - expozitie etnografica intr-o casa taraneasca din sec XIX
Surducu Mic - muzeu memorial Traian Vuia


 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)