Cazare La Noi       


Mamaia

Cazare Mamaia Pensiuni Mamaia Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Mamaia, renumita statiune balneoclimatica de la tarmul Marii Negre. In prezent parte efectiva a orasului Mamaia. Sat de pescari pana in perioada primului razboi mondial, devine treptat principala atractie a litoralului romanesc, dupa cel de al doilea razboi mondial construindu-se aici numeroase si moderne hoteluri, dotari social-culturale, baze de agrement etc.

Ghid cazare Mamaia, vile, hoteluri si pensiuni Mamaia, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Constanta, harta si trasee in Dobrogea.

Edificiile moderne ale statiunii sunt amplasate pe o "centura" de nisipuri ce separa lacul Siutghiol de Marea Neagra. Pe malul acestui lac, alimentat de mai multe izvoare subterane cu apa dulce, in care traieste o bogata fauna piscicola, au fost amenajate baze nautice care ofera ambarcatiuni de agrement, iar pe insula de langa malul sau drept, numita Ovidiu, s-a construit un restaurant cu specific pescaresc.

Hoteluri Vile Pensiuni in Mamaia

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Mamaia, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Mamaia

 

Poze Mamaia:

Aqualand Mamaia Camping Mamaia Cazino Mamaia Fantana Cazino Mamaia Hotel Rex Mamaia Mamaia Mamaia Plaja Mamaia Satul de Vacanta Mamaia

Statiunea Mamaia dispune de o plaja cu nisip foarte fin, lunga de peste 7 km si cu latimi ce ajung la cateva sute de metri, protejata de un golf larg. In statiune functioneaza o mare varietate de dotari moderne, iar la marginea sa a fost realizat un atractiv si deosebit de interesant sat de vacanta

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Cazare Mamaia - renumita statiune la Litoralul Marii Negre
Valul lui Traian - fortificatie sec IX-XI
Murfatlar - zona viticola, podgorii
Cazare Medgidia - cladiri din sec XIX ale sultanului Abdul Medgid
Cazare Navodari - statiune la Marea Neagra

Cazare Constanta

 

 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)