Cazare La Noi       


Moldova Noua, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Moldova Noua

Cazare Moldova Noua Pensiuni Moldova Noua Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Moldova Noua - oras (13912 locuitori in 2002). In orad exista un muzeu (colectii de istorie, arheologie, etnografie, arta populara, geologie), o biserica romano-catolica din sec. XVIII, dune de nisip pe ostrovul de la coada lacului Portile de Fier; Pestera Haiducilor cu urme de cultura materiala din comuna primitiva.

Ghid cazare Moldova Noua, vile, hoteluri si pensiuni Moldova Noua, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Caras-Severin, harta si trasee in Oltenia.

La Moldova Noua sunt urmele unui castru roman, rezervatia botanica Valea Mare (padure de fag, frasin si numeroase specii mediteraneene), halde de la exploatarile de minereu de cupru, dune de nisip pe ostrovul de la coada lacului; Pestera Haiducilor (urme de cultura materiala din comuna primitiva). Intre Moldova Noua si Greben se afla stanca Babacai in mijlocul Dunarii, in ingustarea de la Pescari se vad ruinele celor doua cetati din sec. XV-Golubat pe malul sarbesc si Sf.Ladislau pe cel romanesc; Pestera cu Musca in versantul dunarean; varful cu pante abrupte alcatuit din roci magmatice Trescovat; ruinele cetatii Drencova (sec XIV-XV) si ingustarea de la Greben. In aval este sectorul cel mai impresionant, in care ies in evidenta bazinetele de la Ogradena si Dubova si ingustarile de la Cazanele Mari si Cazanele Mici (aici se afla si rezervatia naturala Ponicova).

Hoteluri Vile Pensiuni in Moldova Noua

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Moldova Noua, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare

 

Poze Moldova Noua:

Cazare Moldova Noua Moldova Noua Pensiuni Moldova Noua Vile Moldova Noua Moldova Noua Moldova Noua Hoteluri Moldova Noua

Obiective turistice: Expozitia de Istoric si Minerit, care prezinta colectii interesante de arheologie, de mineralogie si unelte de minerit, de etnografie si arta populara.


 

 

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Moldova Veche - port, cetatea dacica Mudava
Rezervatia Valea Mare - specii mediteraneene si submediteraneene


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)