Cazare La Noi       


Odorheiu Secuiesc, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Odorhei

Cazare Odorhei Pensiuni Odorhei Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Odorhei - situat pe valea raului Tarnava Mare, intr-o mica arie de-presionara strajuita de Subcarpatii Homoroadelor si de culmile Muntilor Harghitei

Ghid cazare Odorhei, vile, hoteluri si pensiuni Odorhei, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Harghita, harta si trasee in Transilvania.

Odorheiu Secuiesc - Atestat documentar in 1333, a avut un rol distinct in epoca medievala. Obiectivele turistice din oras sunt: muzeu municipal, cetate medievala din sec. XVI; capele romanica din sec. XIII, doua biserici monumente istorice in stil baroc din sec. XIII, monumentul funerar Orban Balazs, bustul lui Joysa Bela; edificiii din sec. XIX. In vecinatate sunt mici statiuni balneare de interes local cu izvoare minerale (Baile Seiche si Sarata Odorhei); punct deplecare in M.Harghita sau pe platourile din vestul acesteia-la Vlahita pentru weekend si sporturi de iarna.

Hoteluri Vile Pensiuni in Odorhei

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Odorhei, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare
Odorheiu Secuiesc

 

Poze Odorhei:

Cazare Odorheiu Secuiesc Pensiuni Odorheiu Secuiesc Odorheiu Secuiesc Vile Odorheiu Secuiesc Hoteluri Odorheiu Secuiesc

Ghid local Odorheiu SecuiescObiective turistice: Cetatea, edificiu inaltat in perioada 1480-1490, refacut in 1562 si in 1880, pastrandu-sc numai o parte din cladirile din timpul refacerilor; Capela lui Isus,constructie originala, realizata in stil romanic (sec. XIII) cu plan cvadri-lobat; Biserica Franciscana, construita in etape largi in perioada 1712- 1779, in stilul reprezentativ al barocului transilvanean; Muzeul Orasenesc, infiintat in 1913, prezinta bogate colectii de istorie a zonei limitrofe, de stiintele naturii (mai ales flora specifica locala), de etnografie si arta populara (port cu ornamentatii artistice, ceramica smaltuita, mobilier pictat, obiecte casnice).

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Baile Seiche - statiune balneoclimatica
Cristuru Secuiesc - muzeu, tehnica populara, biserica unitariana
Baile Sarata - statiune balneara
Cazare Vlahita - oras. vechi 1301, edificiu din 1860 - expozitie

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)