Cazare La Noi       


Cazanele Dunarii Orsova, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni OrsovaCazare Orsova Pensiuni Orsova Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Or┼čova (12967 locuitori in 2002) reprezinta un oras nou construit pe masura realizarii complexului hidroenergetic Portile de Fier si a amenajarii versantilor lacului din jurul golfului Cerna. Vechea localitate, cu sorginte in epoca daco-romana (Dierna) se afla pe o terasa joasa a Dunarii care a fost acoperita de lac.

Ghid cazare Orsova, vile, hoteluri si pensiuni Orsova, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Mehedinti, harta si trasee in Oltenia.

In afara peisajelor extrem de generoase oferite de lac, Dunare si versantii cu paduri si livezi, in oras retin atentia biserica romano-catolica, Statiunea geografica Orsova, portul si mai multe amenajari pentru relaxare, natatie, odihna. Din oras se merge pe culoarul Caransebes-Mehadia dar si in Podisul Mehedinti (indeosebi in localitatile din bazinul vaii Bahna).

Hoteluri Vile Pensiuni in Orsova

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Orsova, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Orsova

 

Poze Orsova:

Biserica Catolica Orsova Cazanele Dunarii Orsova Cazanele Dunarii Orsova Monumentul lui decebal in apropiere de Orsova Cazare Orsova Manastirea Sf Ana Manastirea Vodita Pensiuni Orsova Vile Hoteluri Orsova

Ghid Local Orsova Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Cazare Clisura Dunarii
Cazanele Dunarii


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)