Cazare La Noi       


Poiana Brasov

Pensiuni Poiana Brasov, Cazare Poiana Brasov in Vile si Hoteluri, Ghid turistic


Poiana Bra┼čov, la 13 km de oras, vestita statiune climatica si de sporturi de iarna, situata la 1020 m alt., intr-o poiana larga de la poalele Masivului Postavaru, dispune de hoteluri moderne, vile, cabane si popas turistic, cu toate dotarile comerciale si deservirii necesare.

Ghid cazare Poiana Brasov, vile, hoteluri si pensiuni Poiana Brasov, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Brasov, harta si trasee in Transilvania.

Hoteluri Vile Pensiuni in Poiana Poiana Brasov

Intalnim o varietate foarte bogata de posibilitati de cazare in Poiana Brasov, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Poiana Brasov

Statiunea beneficiaza de un climat submontan, tonifiant si stimulator, de o atmosfera curata si bogata in raze ultraviolete si ioni negativi, fiind indicata in nevroze, stari de debilitate, surmenaje, hipertiroidie, rahitism si tulburari de crestere la copii, bronsite etc.

Pentru recreere si agrement, statiunea dispune de sali cu jocuri mecanice, piscina acoperita si descoperita, sala de gimnastica si terenuri de sport, lac cu plaja si ambar-catii, patinoar artificial, centru de echitatie, plimbari cu trasura si sania, partii de saniute si de schi etc. Pe principalele partii de schi functioneaza schilifturi si baby-schilifturi, iar ascensiunile pe Muntele Postavaru se pot face si cu telecabina si telescaunul.

Poze Poiana Brasov Vara:

Cazare Poiana Brasov Hoteluri Poiana Brasov Vile Poiana Brasov Pensiuni Postavaru, Poiana Brasov Poiana Brasov Postavaru, Poiana Brasov

Panoramele deosebit de impresionante ale culmilor montane din jur pot fi "gustate" prin excursii mai scurte, in orizontul local, sau mai lungi, la cabanele Postavaru si Cristianu Mare(acces cu telecabina), pe Valea Cheii la cabana Cheia sau spre Poiana Brasov pe la Pietrele lui Solomon.

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Cazare Poiana Brasov - vestita statiune climatica si de sporturi de iarna
Muntele Tampa - splendida perspectiva asupra Brasovului
Cazare Harman - Cetatea taraneasca sec. XV-XVI
Cazare Prejmer - cetate secolele XV-XVI
Halchiu - biserica evanghelica din sec. XIII
Cazare Feldioara - resedinta Ordinului cavalerilor teutoni
Rotbav - cetate sec. XV
Cazare Sanpetru - cetate sec XIV-XV
Apata - cetate saseasca si biserica evanghelica
Cazare Codlea - ruinele unei cetati din sec. XIII
Ghimbav - biserica evanghelica
Cazare Sacele - case mocanesti
Tarlungeni - colectie muzeala etnografie
Zizin - statiune balneoclimatica

Brasov

 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)