Cazare La Noi       


Manastirea Bogdana, Radauti, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Radauti

Cazare Radauti Pensiuni Radauti Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Rădăuţi (27759 locuitori in 2002) este un insemnat centru economic si turistic in nord-vestul podisului. Asezare din sec. XIII, este atestata documentar la 1415.

Ghid cazare Radauti, vile, hoteluri si pensiuni Radauti, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Suceava, harta si trasee in Bucovina.

Dintre obiectivele turistice cele mai importante sunt: "Muzeul tehnicii populare bucovinene" in cadrul caruia functioneaza si un atelier de olarit cu ceramica specifica locului; Catedrala ortodoxa (1927-1961), Galeriile de arta, parcul cu busturile marilor domnitori de care se leaga orasul; manastirea Bogdana (biserica Sf. Nicolae); cel mai vechi monument din piatra ctitorie a lui Bogdan I la 1359, intemeietor al Moldovei cu plan dreptunghiular, trei nave si acoperis fara turle; necropola musatina; un punct zoo, hipodromul si o renumita crescatorie de cai.

Hoteluri Vile Pensiuni in Radauti

Intalnim o varietate restransa de posibilitati de cazare in Radauti, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Radauti

 

Poze Radauti:

Centru Radauti Manastirea Bogdana Radauti Manastirea Bogdana Radauti Manastirea Bogdana Radauti Statuia lui Bogdan Vile, Pensiuni Radauti Sinagoga Radauti

Ghid Local RadautiObiective turistice:
Biserica Bogdana, ctitorie a primului domnitor moldovean - Bogdan I (1359-1365), considerata cea mai veche cladire de zid din Moldova, in 1559, i se adauga un pridvor inchis. Exteriorul, prevazut cu contraforturi, este ornamentat cu firide, iar interiorul, pictat in sec. XV, mai pastreaza unele picturi originare. In sec. XV-XVIII, aici a fost sediul episcopiei; Muzeul Tehnicii Populare Bucovinene, unde sunt expuse instalatii tehnice taranesti specifice Bucovinei (teascuri, pive, oloi-nite), tesaturi decorative si piese de port popular traditional, obiecte ceramice si unelte gospodaresti.

 

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Volovat - biserica din 1502, zidita de Stefan cel Mare
Cazare Marginea - centru de olarit
Cazare Sucevita - Manastirea Sucevita
Vicovu de Jos - port popular
Cazare Putna - Manastirea Putna
Cazare Siret - resedinta domneasca sec XIV, Biserica Sf. Treime

 

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)