Cazare La Noi       


Muzeul de Arta Comparata Sangeorz Bai, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Sangeorz

Cazare Sangeorz-Bai Pensiuni Sangeorz-Bai Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Sângeorz-Băi (asezarea este atestata documentar la 1245 si are ape minerale a caror valoare terapeutica a fost relevata inca de la finele secolului al XVIII-lea; sunt izvoare cu apa minerala captata pentru imbuteliere, complex balnear, hoteluri, vile).

Ghid cazare Sangeorz-Bai, vile, hoteluri si pensiuni Sangeorz-Bai, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Sangeorz-Bai-Nasaud, harta si trasee in Transilvania.

Hoteluri Vile Pensiuni in Sangeorz-Bai

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Sangeorz-Bai, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Sangeorz Bai

 

Poze Sangeorz Bai:

Casa Rebreanu Sangeorz Bai Muzeul de Arta Comparata Sangeorz Bai Cazare Sangeorz Bai Vile Sangeorz Bai Hoteluri Sangeorz Bai Pensiuni Sangeorz Bai

Ghid Local sangeorz BaiMentionata ca statiune balneara inca de la sfarsitul sec. XVIII sub numele de Baile Hebe, Sangeorz-Bai s-a dezvoltat continuu si s-a modernizat, dispunand astazi de mari hoteluri si complexe de tratament. Izvoarele minerale de aici, cu ape carbogazoase, bi-carbonatate, clorurosodice, calcice, mag-neziene, folosite in cura interna si sub forma de bai calde in cura externa, sunt recomandate in afectiuni ale tubului digestiv, ale glandelor anexe, bolilor de nutritie. Apa izvorului nr. 6 se imbuteliaza sub numele de Hebe.

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Valea Tatarului - emanatii de bioxd de carbon
Valea Borcutului - monticul de carbonat de calciu
Maieru - casa memoriala Liviu Rebreanu
Anies - statiune balneoclimatica
Cazare Rodna - ruinele manastirii dominicane secolul XIII, catacombele, drum roman
Cazare Sant - centru etnografic
Cazare Valea Vinului - statiune balneoclimatica


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)