Cazare La Noi       


Lacul Snagov, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni Snagov

Cazare Snagov Pensiuni Snagov Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Complexul Snagov - este alcatuit din lacul omonim (liman cu lungime de 16,5 km, latimi de mai multe sute de metri, suprafata de 512 ha, adancimi de 9 m; din el 180 ha reprezinta o rezervatie de fauna si flora; pe maluri sectoare de plaje, debarcadere, popasuri turistice, restaurante, vile); padurea cu o suprafata de 1470 ha in cea mai mare masura cu alei si poteci amenajate este alcatuita predominant din stejar pedunculat, carpen, tei si unele exemplare de fag caucazian si frasin pufos; o suprafata de padure de cca 100 ha constituie rezervatia stiintifica.

Ghid cazare Snagov, vile, hoteluri si pensiuni Snagov, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Ilfov, harta si trasee in Muntenia.

Hoteluri Vile Pensiuni in Snagov

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Snagov, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Snagov

 

Poze Snagov:

Lacul Snagov, Cazare Snagov Lacul Snagov, Vile Snagov Manastirea si Lacul Snagov, pensiuni Snagov Manastirea Snagov, Hoteluri Snagov Manastirea Snagov Palatul Snagov Palatul Snagov

Ghid local SnagovPe malul lacului se afla Hanul Vlasiei. In nord pe dreapta lacului sunt padurile Vladiceanca si Ghermanesti, cu bogata fauna cinegetica (cerbi, caprioare, iepuri, mistreti, fazani), satul Snagov (urme de cultura materiala din sec. II-I i.Hr., asezare din sec. X-XII; a.d. la 1482).
Pe o insula din nordul lacului se afla Manastirea Snagov, ctitorie a lui Mircea cel Batran pe locul unui lacas de cult de la mijlocul sec. XIV. El a fost refacut de Neagoe Basarab, apoi Mircea Ciobanu si C. Brancoveanu, in interiorul manastirii se pastreaza cateva fresce din sec. XV; la manastirea in 1694 a functionat o tipografie; se presupune ca aici exista si mormantul lui Vlad Tepes, omorat intr-o padure vecina.

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Silistea Snagovului - biserica 1664
Gruiu - arhitectura populara, manastirea Gruiu
Lipia - vestigii ale dacilor liberi, eramica, biserica 1815
Balta Neagra - Padurea Malu Rosu
Caldarusani - Manastirea Caldarusani
Gradistea - biserica 1547, Schitul Balamuci
Grecii de Jos - biserica 1754
Dridu - sit arheologic, cultura Dridu

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)