Cazare La Noi       


Catedrala Sf Gheorghe Tecuci, Cazare Vile Hoteluri Pensiuni TecuciCazare Tecuci Pensiuni Tecuci Vile si Hoteluri, Ghid turistic

Tecuci- municipiu cu o populatie de 42012 locuitori in 2002, atestat documentar la 1134, principalele obiective turistice sunt: Gradina zoologica, casa memoriala Calistrat Hogas, biserici din sec. XVIII-XIX, cladirea fostei Banci Nationale, a Primariei vechi, Prefecturii, Monumentul eroilor ceferisti, Muzeul de istorie, padurea Badeana-rezervatie forestiera unde este ocrotit stejarul pufos).

Ghid cazare Tecuci, vile, hoteluri si pensiuni Tecuci, Cazare La Noi va ofera informatii si obiective turistice ale judetului Galati, harta si trasee in Moldova.

Hoteluri Vile Pensiuni in Tecuci

Intalnim o varietate bogata de posibilitati de cazare in Tecuci, vile, hoteluri, pensiuni, moteluri, campinguri.Cazare
Cazare Tecuci

Poze Tecuci:

Catedrala Sf Gheorghe Tecuci Parc in Tecuci Parcul Central Tecuci Cazare Tecuci Pensiuni Tecuci Vile Hoteluri Tecuci

Ghid Local TecuciAsezata la o raspantie de de vechi comerciale, localitatea s-a dezvoltat in vatra unei asezari geto-dacice si apoi daco-romane. Atestat in 1435, targul Tecuci era un centru de tranzit si de schimb pentru negustorii din tarile de la nordul si de la vestulĀ  Moldovei, ca si pentru cei din regiunile limitrofe. In jurul anului 1600,Tecucii erau un "targ frumos de margine, loc de vamuire la drumul spre Galati".

Obiective turistice: Muzeul de Istorie, cu colectii deosebit de interesante de arheologie, paleontologie si numismatica; Monumentul eroilor C.F.R., ridicat in cinstea eroilor feroviari cazuti in primul razboi.

Cazare vile hoteluri pensiuni in apropiere:

Poiana - cetatea Piroboridava

 


 Rezervare Hotel
Online Oriunde in Lume.

900.000 oferte de cazare
în peste 20.000 destinatii din 195 tari

 

Index Destinatii
(760 Localitati din Romania)